Page content

article content

Alle ballen in de lucht: Vrouwen-Ondernemen.nl

Je kunt het écht niet goed combineren. Of je ziet je kinderen niet. Of je hebt minder tijd voor jouw bedrijf. Ik werkte voordat ik moeder werd zo goed als altijd. Vond het heerlijk om te werken en nog steeds. Maar nu heb ik een kind …

In het interview gaat het nog veel verder: al die ballen in de lucht houden. Het wordt mannen nooit gevraagd. Er is geen man die ermee bezig is hoe alles makkelijk geregeld kan worden vandaag. The female touch noemen ze het wel, en dat is niets voor niets.

In het interview vertel ik hoe ik het probeer op dit moment (en ik ben er nog steeds niet over uit). Lees het interview hier: http://vrouwen-ondernemen.nl/alle-ballen-in-de-lucht-van-jennifer-delano/.

Comment Section

0 reacties op “Alle ballen in de lucht: Vrouwen-Ondernemen.nl

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.